Si-menetelmän koulutus

Olisitko kiinnostunut oppimaan Si-menetelmän ja saamaan vieläkin parempia hoitotuloksia ? Jos olet esim.hieroja, fysioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija tai muu koulutettu hoitotyön ammattilainen, joka työskentelee tuki- ja liikuntaelinsairauksien parissa niin koulutus antaa sinulle valmiudet hoitaa lantioperäisiä ongelmia ja ymmärtämään kivun syy-seuraussuhteita, joita "peruskoulutuksissa" ei opita. Si-menetelmän kurssilta saadun tiedon voi integroida omaan hoitotyöhön tai käyttää kokonaan itsenäisenä hoitomenetelmänä.

Olen tehnyt hoitotyötä 20 vuotta, joista noin 17 vuotta kiinalaisen lääketieteen parissa, mutta samalla myös hoitaen päivittäin selkäkipupotilaita Si-menetelmän avulla. Olen huomannut, että Si-nivel aiheen ympärille on alkanut tulemaan vuosien aikana kiinnostusta myös lääkärien, fysioterapeuttien ja muiden selkäkipujen parissa työskentelevien ihmisten keskuudessa. Valitettavasti todellinen tietotaito aiheesta on vieläkin harvoilla lukuun ottamatta muutamia fysiatreja ja kansanparantajia, jotka Si-nivel aiheen oikeasti ymmärtävät. Lantion virheasennoista puhuttaessa Si-nivel on yksi keskeinen kokonaisuus, mutta hyvään hoitotulokseen päästäkseen on ymmärrettävä lantion toiminta myös muilta osin. Si-nivelen lisäksi lantion toimintaan vaikuttaa 6 muuta niveltä, joiden kaikkien toiminta vaikuttaa lantion toiminnallisuuteen. Jos keskitytään vain yhden nivelen tai yhden kohdan hoitamiseen näkemättä kokonaiskuvaa kehon koko tilasta, hoitotulos jää usein heikoksi.

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti kerran kuussa järjestettävinä viikonloppukursseina. Kurssit pitävät sisällään sekä teoriatunteja että käytännönharjoittelua. Lisätietoja kursseista saat ilmoittamalla yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

  Nimi

  Sähköposti

  Ammatti

  Valitse yksi vaihtoehdoista
  Olen kiinnostunut koulutuksestaOlen kiinnostunut järjestämään koulutusta

  Viesti

  Tietoja Kouluttajasta

  Valmistuin ensin urheiluhierojaksi Vierumäen Urheiluopistolta vuonna -99, jonka jälkeen aloitin 3-vuotisen kiinalaisen lääketieteen koulutuksen Lahdessa. Valmistuttuani kiinalaisen lääketieteen puolelta vuonna 2003 sain samoihin aikoihin oppia suomalaisilta kansanparantajilta, joilta sain arvokasta tietoa lantion virheasentojen hoidosta. Lantion virheasentojen hoitometodin sisäistäminen tarvitsi noin vuoden harjoittelua, mutta vieläkin jokainen hoidettava ihminen opettaa lisää kipujen syy-seuraussuhteista. Harrastustaustani itämaisista lajeista  (taekwondo, qigong, kyusho-jutsu, efo) on myös osaltaan auttanut ymmärtämään kehon toiminnallista anatomiaa. Merkittävin syy miksi tein nämä sivut on se seikka, että jo nyt aivan liikaa suomalaisen kansanparannusperinteen viisautta on mennyt hautaan vanhojen kansanparantajien mukana. Haluan osaltani varmistaa kouluttamalla metodin eteenpäin, ettei niin tule käymään tämän menetelmän osalta.

  Janne Kivioja
  Perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, jäsenkorjaaja.

   

  Omakuva